Etapa 7 Playoff: FC Botoșani 0-0 Astra Giurgiu

FC Botoșani și Astra s-au întâlnit vineri seară pe Municipal într-un meci în care miza era cele trei puncte pentru a prinde un loc pe podiumul Ligii1. Elevii lui Marius Croitoru au terminat la egalitate, scor 0-0, rămânând la un punct distanță față de Astra.

Echipele de start:
FC Botoșani (4-2-3-1): Pap – Haruț, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Mendoza, Florescu – Ashkovski, Hristovski, Keyta – Dugandzic
Rezerve: Cimpanu, Ofosu, Fili, David Marian Croitoru, Baxevanos, Mario Ebenhofer, Marcel Holzmann, Patache, Hankic
Antrenor: Marius Croitoru

Astra Giurgiu (4-4-1-1): Lazar – Bruno, Graovac, Dima, Radunovic – Simion, Seto, Dandea, Crepulja – Budescu – Alibec
Rezerve: Bolboașă, Graur, Șerban, D. Gheorghe, Balaure, Stahl, Alex Ioniță, Pahonțu, V. Gheorghe
Antrenor: Bogdan Andone

Începutul de meci este echilibrat. Prima șansă de gol aparține roș-alb-albaștrilor dar mingea șutată de Dugandzic din interiorul careului este deviată în corner. Replica oaspeților vine în minutul 12 când Takayuki Seto reia cu capul din interiorul careului dar mingea trece peste poartă. Trei minute mai târziu, Dugandzic are șansa deschiderii scorului dar Lazar respinge până la Ashkovski care șutează dar goalkeeperul oaspeților se opune încă o dată. Alibec și Budescu șutează peste poartă pe finalul primei reprize iar la pauză scorul a fost 0-0.

Repriza secundă începe cu FC Botoșani dar fără ocazii la poarta giurgiuvenilor. Ritmul a fost mai scăzut, iar Astra nu a mai contat în atac. Nici elevii lui Croitoru nu au forțat și au mai ratat o singură ocazie, prin golgheterul echipei, Dugandzic.