Etapa 7: FC FCSB 2-2 FC Botoșani

Partida dintre FC SB și FC Botoșani a început de la scorul de 1-0. La prima șansă de gol, FC SB a reușit să marcheze în poarta lui Eduard Pap. În minutul 3 Gnohere a centrat de pe stânga, Coman i-a pasat lui Man iar acesta a trimis mingea în poartă cu călcâiul. În minutul 19, Coman cade în careu după un duel cu Pițian iar centralul Horațiu Feșnic arată punctul cu var. Gnohere a executat și a marcat iar în minutul 20 era deja 2-0 pentru FC SB. În minutul 34, FC Botoșani își trece în cont prima ocazie de gol. Soiledis execută o lovitură liberă din marginea careului, șutează puternic dar goalkeeperul FC SB-ului respinge. Cu două minute înainte de final, Rodriguez execută o lovitură liberă de pe stânga, Enriko Papa reia cu capul spre colțul lung și marchează pentru 2-1.

În repriza a doua FC Botoșani echilibrează jocul și în minutul 64 Ongenda centrează bine în careu dar Enriko Papa nu reușește să îl învingă din nou pe Vlad. În minutul 75, FC Botoșani reușește egalarea după o fază făcută de Rodriguez și finalizată de Mihai Roman. Șase minute mai târziu, FC Botoșani putea marca din nou dar Golofca nu reușește să profite de centrarea lui Soiledis. Ongenda trimite o pasă genială dar Golofca este blocat de Planic în momentul șutului spre poartă.

Finalul partidei aparține gazdelor dar Man, Rusescu și Filip nu reușesc să-l învingă pe Edi Pap. Partida se încheie cu scorul de 2-2 iar FC Botoșani obține al doilea punct în disputele cu FC SB

Echipele de start:
FC Botoșani: Ed. Pap – Patache, Pițian, Burcă, Soiledis – Oaidă, Rodriguez – Golofca, Papa, Chitoșcă – M. Roman II

FCSB: Vlad – Jakolis, Planic, Nedelcu, Morais – Pintilii, Zlatinski – D. Man, Rusescu, Coman – GnohereFoto: Prosport.ro