Etapa 7: CFR Cluj 4-1 FC Botoșani

Debutul meciului a aparținut botoșănenilor care au avut trei șanse de a deschide scorul dar Andronic și Golofca de două ori, nu l-au putut învinge pe Arlauskis. CFR echilibrează jocul iar în minutul 18 Pereira reușește să marcheze cu un șut din marginea careului. Șapte minute mai târziu, scorul devine 2-0. Deac execută o lovitură liberă de la 18 metri, șutează pe lângă zid iar Hankic scoate din nou mingea din poartă. Croitoru face prima schimbare în minutul 29 când îl scoate pe albanezul Papa și îl introduce pe argentinianul Pierce. În minutul 36, scorul devine 3-0. Hankic respinge greșit, apărarea FC Botoșani doarme iar Păun marcheză din careul mic.

Partea secundă începe cu CFR în atac dar elevii lui Dan Petrescu nu reușesc să șuteze pe poartă la o acțiune prelungită de atac în careul botoșănean. Croitoru face repede și celelalte două schimbări. Îi trimite pe teren pe Cîmpanu și Pițian dar nu se schimbă nimic în jocul FC Botoșani. Ba din contra, în minutul 70, Deac putea marca din nou. Două minute mai târziu, Pierce îl faultează în careu pe Păun iar arbitrul arată punctul cu var. Deac execută și marchează iar scorul devine 4-0. În minutul 79, FC Botoșani reduce din diferență. Golofca scapă pe contraatac și șutează, Arlauskis respinge cu piciorul iar Cîmpanu marchează.

FC Botoșani a suferit prima înfrângere cu Marius Croitoru pe bancă. Duelul din „Gruia” s-a terminat cu scorul de 4-1 pentru campioană, care a urcat din nou pe primul loc al clasamentului, iar roș-alb-albaștri ocupând locul șase.