Etapa 6 Playout: FC Botoșani 1-1 Concordia Chiajna

Etapa a 6-a a Playout-ului a fost deschisă de FC Botoșani – Concordia Chiajna. Băieții lui Leo Grozavu au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0) prin golurile lui Târnovan (min.10) și Munteanu (min.66).

Prima repriză a început cu o ocazie mare pentru Concordia. Grădinaru centrează de pe dreapta, Serediuc şutează din şase metri dar Cobrea are o intervenție mare și respinge în corner. FC Botoşani preia iniţiativa, are posesia iar la prima ocazie de gol reuşeşte deschiderea scorului. Roman a centrat de pe dreapta iar Tîrnovan îl învinge pe Bălgrădean cu un şut din interiorul careului. Zece minute mai târziu, FC Botoşani are încă o mare ocazie dar Laurenţiu Buş nu reuşeşte nici de data asta să marcheze. Acelaşi Laurenţiu Buş şutează la colţul lung dar Bălgrădean scoate de sub bară și scorul rămâne neschimbat până la pauză.

Al doilea mitan începe cu dominarea oaspeţilor, dar FC Botoşani are şansa golului doi. Bordeianu şutează de la 20 de metri dar Bălgrădean reuşeşte să respingă în corner. În minutul 66, pe un contraatac pe partea dreaptă, Concordia restabilește egalitatea prin Munteanu după o pasă în fața porții al lui Grădinaru. Patru minute mai târziu, FC Botoşani are şansa de a reveni în avantaj dar Kuku nu îl poate învinge pe Bălgrădean. Botoşănenii controlează jocul pe final dar se întrec în ratări. În prelungiri, Bordeianu şutează puternic de la 25 de metri dar Bălgrădean scoate de sub bară iar partida se încheie la egalitate.

Echipele de start:

FCBotoşani: Cobrea – Patache, Miron, Burcă, Muşat – Vaşvari, Endrick – Golofca, Roman, Buş – Tîrnovan

Rezerve: Albuţ, Juncanaru, Tincu, Moruţan, Kuku, Herghelegiu, Bordeianu

Concordia Chiajna: Bălgrădean – Milano, Dobrosavlevici, Bejan,Feussi – Albu, R. Costin – Grădinaru, Cristescu, Serediuc – Pena

Rezerve: Drăghia, Ciobanu, Alexandru, Herea,D.Popescu, Deaconu, Munteanu

Arbitri: Alexandru Tudor (Bucureşti) – Florin Păunescu (Vâlcea), Vlad Bârleanu (Bucureşti)

Observatori: Bogdan Buhuş (Vaslui), Costin Toma (Neamţ)