Etapa 6 Play-out: FC Botoșani 2-2 Sepsi Sf. Gheorghe (FOTO)

După înfrângerea cu 5-1 de la Craiova, din turul semifinalei Cupei României, FC Botoșani a întâlnit pe teren propriu pe Sepsi Sf. Gheorghe, un club care îi are în lot pe Hadnagy, I. Fulop, Ursu, Ghinga și Kuku, foști jucători ai roș-alb-albaștrilor. Elevii lui Costel Enache au terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1). Pentru botoșăneni golurile au fost marcate de fundașii Plămadă (min. 17) și Tincu (min.90+3), iar pentru echipa antrenată de Eugen Neagoe, Petrovikj (min.42) și Simonovski (min.61).

GALERIE FOTO

Echipele de start:
FC Botoșani: Cobrea – Dumitraș, Burcă, Plămadă, Acsinte – Rodriguez (80 Moruțan), Oaidă – Roman, Achim (53 Tincu), Golofca – Axente (61 Golobovic)
Rezerve: Pap, Cucu, Moruțan, Tincu, Chitoșcă, Mușat, Golobovic

Sepsi: Niczuly – Martinez, Viera, Jure, Dima – Ghinga, Petrovikj – Kuku (56 Oliveira), Rodriguez (66 Tandia), I. Fulop – Simonovski (72 Hadnagy)
Rezerve: Fejer, Tandia, Ursu, Oliveira, Hamed, Burlacu, Hadnagy

Arbitri: Sebastian Colțescu, Daniel Mitruți, Adrian Popescu (toți din Dolj)

Observatori: Dragoș Istrate (București), Ionică Onicaș (Sălaj)

Oaspeții încep mai bine meciul iar în minutul 2 au prima șansă de gol. Jure șutează din marginea careului dar mingea este deviată în corner. După începutul bun al oaspeților, FC Botoșani iese mai mult la joc ia minutul 17 Plămadă reușește deschiderea scorului după o centrare venită de la Roman. În minutul 33, Golofca centrea de pe stânga, Roman reia cu capul dar mingea trece pe lângă poarta celor de la Sepsi. Simonovski are șansa egalării în minutul 40 dar reia slab cu capul din șase metri. Două minute mai târziu, Petrovikj este lăsat nemarcat în careu și marchează cu un șut la colțul lung. Ultima ocazie a reprizei o are Rodriguez care șutează de la 30 de metri dar mingea trece puțin pe lângă poarta oaspeților.

Repriza a doua începe prost pentru botoșăneni. În minutul 48, Florin Plămadă primește direct cartonaș roșu pentru un fault în marginea careului iar FC Botoșani rămâne în 10 oameni. Istvan Fulop execută lovitura liberă dar trimite peste poarta lui Cobrea. În minutul 61, Simonovski marchează și aduce pe Sepsi în avantaj. În ultimul minut al prelungirilor, Roman execută un corner de pe dreapta iar Tincu marchează cu capul stabilind scorul final.