Etapa 5 Playout: CSM Poli Iași 2-1 FC Botoșani

După două victorii consecutive, FC Botoşani a făcut deplasarea la Iaşi cu gândul să câştige toate cele trei puncte. Partida a început practic de la scorul de 1-0. În minutul 4, Ştefănescu profită de o greşeală a fundaşului Burcă şi a marcat cu un şut cu exteriorul din interiorul careului. Trei minute mai târziu, Bosoi cade în careu de lângă Popovici dar arbitrul consideră că nu se impune acordarea unei lovituri de la 11 metri. În minutul 20 Golofca şutează de la 18 metri dar Grahovac respinge în corner. La faza următoare, Burcă are şansa golului dar reia pe lângă poartă din interiorul careului. Scorul devine 2-0 în minutul 26. Cristea a executat un corner pe 6 metri, Bosoi reia cu capul şi marchează.

Leo Grozavu face două schimbări la pauză. Îi trimite pe teren pe Miron şi Endrick, sperând că va obţine măcar un punct în Copou. În minutul 57, Golofca reduce din diferenţă. Jucătorul botoşănean a preluat pe piept şi a marcat cu un şut la colţul scurt. Grozavu forţează egalarea. Îl scoate pe Cucu şi îl introduce pe Laurenţiu Buş dar nu se schimbă mare lucru în jocul botoşănenilor. Golofca rămâne singurul care le mai dă emoţii fundaşilor ieşeni. În minutul 89 Golofca are şansa egalării. Golofca reia cu capul dar Grahovac scoate incredibil. La câteva secunde, acelaşi Golofca şutează, mingea este deviată, loveşte bara şi ajunge în braţele portarului ieşean.

Leo Grozavu a mizat pe următorii jucători:

Cobrea – Ungurușan, Burcă, Cucu (69 Buș), Popovici – Vașvari, Bordeianu (46 Endrick), Fulop (46 Miron) – Roman, Kuku, Golofca.