Etapa 4 Playoff: FC Botoșani 0-2 CFR Cluj

Stadioanele au fost închise după măsurile luate din cauza pandemiei de Covid 19, iar măsurile de distanțare socială au făcut ca meciurile se desfășoare porțile închise, oficialii se poarte măști iar conferințele de presă să se desfășoare în săli închise. Alteori animat de mii de suporteri, stadionul Municipal din Botoșani a fost sambătă seară pustiu. Singurii spectatori din tribune sunt rezervele cele două echipe, câțiva oficiali, și reprezentanți ai presei, cu toții păstrând însă măsurile de distanțare socială.

Echipele de start:
FC Botoșani: Hankic – Hăruț (80 Mendoza), Chindriș, Șeroni (80 Baxevanos), Țigănașu – Florescu, Papa, Carlone – Ashkovski (67 Keyta), Dugandzic, Ofosu (70 Cîmpanu).
CFR Cluj: Hindrich – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Itu (Păun 70), Bordeianu, Djokovic (Hoban 85) – Deac, Omrani (Rondon 61), Chipciu (Costache 85)

Nici bine nu a început partida că elevii lui Croitoru s-au văzut conduși. Deac a marcat de la 11 metri după ce Chindriș faultase în careu în minutul 2. Același Deac a marcat și golul doi din lovitură liberă în minutul 12 după ce Carlone a făcut henț la 20 de metri de poartă. Singura ocazie pentru roș-alb-albaștri a venit după o lovitură liberă executată de Carlone, Chindriș deviază mingea cu capul dar portarul cfr-iștilor respinde în corner.

În repriza a doua botoșănenii au încercat poarta apărată de Hindrich cu șuturi de la distanță dar fără rezultate pe tabela de marcaj astfel CFR Cluj s-a impus pe terenul nostru cu golurile date în primele 12 minute ale meciului. In partida din acestă seară contra clujenilor au debutat pentru roș-alb-albaștri Realdo

Următoarea partidă pentru botoșăneni va fi în deplasare la Craiova, marți 23 iunie de la ora 20:00 în partida restanță din etapa a 3-a a Play-off-ul Ligii 1.