Etapa 3 Playoff: Universitatea Craiova 2-1 FC Botoșani

Marți de la ora 20.00, FC Botoșani a întâlnit formația Universitatea Craiova într-un meci restant din etapa a 3-a. Elevii lui Marius Croitoru au pierdut cu scorul de 2-1, golurile oltenilor fiind marcate de Dan Nistor în minutul 31 și Elvir Koljic în minutul 71, iar de partea botoșăneană Dugandzic în minutul 89.

Echipele de start:

U Craiova: Pigliacelli – Șt. Vlădoiu, Acka, Bălașa, N. Bancu – Nistor, Al. Mateiu, Cicâldău – An. Ivan, Koljic, Mihăilă
Rezerve: L. Popescu – Vătăjelu, Cosic, Ivanov, Qaka, Baiaram, Bărbuț, Gustavo, L. Nițu

FC Botoșani: Ed. Pap – Haruț, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Ed. Florescu, Papa – Ashkovski, H. Keyta, Ofosu – Dugandzic
Rezerve: Hankic – Baxevanos, Patache, Holzmann, Ebenhofer, Hristovski, Carlone, Cîmpanu,

FC Botoșani este aproape de deschiderea scorului! Mihai Bălașa a comis o eroare în propriul careu, dar șutul lui Ofosu nu a găsit ținta. Din minutul 31 Universitatea Craiova conduce FC Botoșani cu 1-0. Pentru olteni a marcat Dan Nistor, mijlocașul învingându-l pe Eduard Pap cu un șut de la marginea careului. În minutul 34 oltenii au șansa de a-și dubla avantajul însă șutul din întoarce de la opt metri a lui Cicâldău nimerește bara porții lui Pap.

În minutul 52 Florescu prinde un trasor de la 28 de metri însă mingea lovește bara porții oltenilor. Din minutul 72 Universitatea Craiova se desprinde pe tabela de marcaj. A marcat pentru 2-0 Koljic, atacantul reluând cu capul dintre fundașii botoșăneni după o centrare a lui Vlădoiu. În minutul 88 Dugandzic înscrie cu o lovitură de cap după o acțiune personală de toată frumusețea a lui Babunski, iar partida se termină 2-1 pentru olteni.

Vineri, 26 iunie de la ora 20.00 FC Botoșani se va deplasa la Mediaș unde va întâlni formația Gaz Metan în cadrul etapei a 5-a din Playoff.

Foto: Facebook Universitatea Craiova