Etapa 3 Play-out: Concordia Chiajna 0-0 FC Botoșani

FC Botoșani vine cu un punct din deplasarea de la Concordia, din etapa a 3-a a Play-out-ului. Cu Olimpiu Moruțan în premieră căpitan de echipă elevii lui Costel Enache au terminat la egalitate, scor 0-0.

C. Chiajna: Vitkauskas – Patache, Albu, Marc, Panait – Prepelita – Bumba, Cristescu (72 Bawab), Deaconu, Nivaldo (69 Bud) – Batin (77 Pena)

Rezerve: Caparco, Bucsa, Bawab, Babic, Barboianu, Pena, Bud

FC Botosani: Pap (40 Cobrea) – Ungurusan, Miron, Burca, Musat (15 Dumitraș)– Cucu, Oaida – Morutan, Achim, Golofca (82 Serediuc)– Axente

Rezerve: Cobrea, Plamada, Tincu, Dumitras, Serediuc, Golubovic, Fulop

Începutul meciului a fost unul cu ghinion pentru FC Botoșani. Mușat s-a accidentat iar Costel Enache a fost nevoit să-l înlocuiască cu Andrei Dumitraș. Prima șansă de gol a aparținut botoșănenilor, în minutul 20, dar Achim nu a reușit să-l învingă pe portarul gazdelor. Un minut mai târziu, Patache centrează foarte bine de pe dreapta dar Batin nu îl poate învinge pe Pap. Același Pap a avut o nouă intervenție bună în minutul 27 la lovitura liberă executată de de Deaconu.

În minutul 31, Nivaldo scapă spre poarta lui Pap dar este ajuns de Dumitraș care trimite în corner. Replica botoșănenilor vine patru minute mai târziu dar Axente nu reușește să marcheze din marginea careului. Ghinionul continuă pentru FC Botoșani. După Mușat, Costel Enache îl pierde și pe Pap. Cu patru minute înainte de pauză, Cobrea a intrat în locul lui Pap iar antrenorul botoșănean mai are o singură schimbare la dispoziție. În minutul 44, gazdele au încă o șansă mare de gol dar Cristescu ratează dintr-o poziție foarte bună iar la pauză scorul a fost 0-0.

Repriza secundă începe cu o ocazie uriașă a gazdelor. Cobrea gafează în interiorul careului dar Bumba ratează cu poarta goală. În minutul 63, Cristescu are și el ocazia de a deschide scorul dar șutează peste poartă. În minutul 72, Bud reia cu capul din interiorul careului dar mingea lovește bara. Trei minute mai târziu, Golofca șutează la colțul lung dar mingea trece pe lângă poarta gazdelor. În minutul 87, FC Botoșani putea marca dar Axente nu reușește să împingă mingea în poartă din careul mic. Un minut mai târziu, Moruțan șutează din marginea careului dar portarul gazdelor prinde. În minutul 89, Dumitraș vede al doilea galben și este eliminat pentru că a șutat în minge după fluierul arbitrului. Finalul a aparținut gazdelor dar partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, FC Botoșani reușind să obțină un punct pe terenul formației Concordia Chiajna.