Etapa 3: FC FCSB 0-2 FC Botoșani

foto: fanatik.ro

FC Botoșani a început foarte de bine partida și în minutul 9 a avut prima ocazie de gol a meciului. Haruț a centrat de pe dreapta, Ongenda a reluat din prima dar mingea a trecut pe lângă poartă. Trei minute mai târziu, Vână șutează puțin pe lângă poartă. Răzvan Andronic, atacantul de 19 ani al FC Botoșani, îi dă mari emoții goalkeeperului cu un șut din marginea careului după care Reagy Ofosu este aproape de gol după o cursă spectaculoasă pe stânga. În minutul 19, FC Botoșani reușește deschiderea scorului prin Răzvan Andronic, debutant în Liga 1, după o pasă foarte bună a lui Ashkovski. FC SB iese mai mult la joc, Tănase are șansa egalării dar FC Botoșani rămâne în avantaj. În minutul 24, Ashkovski îi transformă în jaloane pe fundașii FC SB-ului dar șutează peste poartă.

Cu cinci minute înainte de pauză, Ongenda duce scorul la 2-0, în urma unui contraatac. Vedeta Botoșaniului a trimis plasat din marginea careului iar Vlad a fost nevoit să scoată din nou mingea din poartă. În prelungirile primei reprize, FC Botoșani a fost aproape de golul trei dar Vlad își salvează echipa după care Andronic reia pe lângă poartă.

Repriza secundă începe tot cu FC Botoșani în atac, Soiledis execută o lovitură liberă dar mingea trece peste poartă. Replica FC SB-ului vine imediat dar Vână nu îl poate învinge pe Pap. Tănase are o mare ocazie de gol în minutul 51 dar trimite pe lângă poartă dintr-o situație 1-1 cu Pap. Fază superbă făcută de FC Botoșani în minutul 62 dar Ashkovski ratează incredibil.

Coman are șansa de a marca pentru FC SB dar Hankic, intrat în locul lui Pap, respinge în corner. Finalul a aparținut roș-albaștrilor dar FC Botoșani a obținut cele trei puncte.

 

Echipele de start:

FCSB: A. Vlad – O. Popescu, I. Cristea, Planic, Salomao – I. Vînă, L. Filip, Oaidă – D. Man, Fl. Tănase, F. Coman

Rezerve: Bălgrădean, M. Bălașa, Belu, Moutinho, O. Perianu, A. Niță, L. Ardelean

 

FC Botoșani: E. Pap – Haruț, A. Miron, Chindriș, Soiledis – J. Rodriguez, E. Papa – Ashkovski, Ongenda, Ofosu – R. Andronic

Rezerve: Hankic, E. Florescu, A. Cimpanu, Pițian, Ebenhofer, Holzmann Țigănașu