Etapa 3: Dinamo București 1-1 FC Botoșani

FC Botoșani a disputat vineri de la ora 21.00 partida din etapa a 3-a a Ligii 1 dintre Dinamo București și FC Botoșani. Elevii lui Marius Croitoru au făcut un rezultat de egalitate, scor 1-1.

Prima șansă importantă a meciului a avut loc în minutul 21, atunci când Gonzalez a centrat, iar mingea reluată cu capul de Sorescu a ajuns in bară.FC Botoșani deschidea scorul în minutul 37. Babunski îi trimite lui Ofosu, care îi trimite mai departe lui Askovski, care scapă mingea spre Isma Lopez, spaniolul trimițând în propria poartă.

În minutul 70, Dinamo egalează prin Borja Valle care a marcat de la aproape 60 de metri. Trei minute mai târziu, Nemec este aproape de a aduce pe Dinamo în avantaj. În prelungirile meciului, Cascini primește al doilea cartonaș galben și este eliminat. Partida se încheie cu scorul de 1-1 iar FC Botoșani obține un punct pe terenul dinamoviștilor.
Următoarea partidă pentru botoșăneni va fi joi, 17 septembrie, de la ora 18.45 contra formației KF Shkedija în turul 2 preliminar al Europa League, meci ce se va disputa fără spectatori pe Municipalul botoșănean.