Etapa 28: Astra Giurgiu 1-1 FC Botoșani

Foto: ProSport

Astra Giurgiu și FC Botoșani s-au întâlnit joi după-amiază de la ora 17.00 în cadrul etapei 28 a Ligii 1 la fotbal. Roș-alb-albaștrii au terminat la egalitate, scor 1-1, prin golul lui Enriko Papa din minutul 43, iar giurgiuvenii marcând prin Montini în minutul 79.

Echipa de start:

Astra Giurgiu: Lazar – Raspopovic, H. Sousa, Graovac, D. Bruno – Canadija, Boje Kane, Pahonţu – Stahl, Krpic, Răduţ
Rezerve: Popa – Jovanovic, Lamanje, Crepulja, Wuthrich, Balaure, V. Gheorghe, Merloi, Montini
Antrenor: Eugen Neagoe

FC Botosani: Pap – Braun, Chindriş, Meleke, Holzmann – Papa, Florescu – Al Mawas, Ongenda, Keyta – D. Croitoru
Rezerve: Hankic – Ţigănaşu, Patache, Plămadă, Tîrcoveanu, Camara, Fili, Târşa

Antrenor: Marius Croitoru

Prima acțiune importantă a partidei a avut loc în minutul 27, după o centrare a lui David Bruno, de pe stânga, Krpic trimite cu capul, dar portarul Pap respinge de la rădăcina barei. În minutul 29 Raspopovic centrează de pe dreapta în careu, iar Răduț raia cu capul în transversală. Patru minute mai târziu după o centrare din lovitură liberă, mingea e lovită de Chindriș și ajunge la Papa, care prinde un șut-bombă, din prima, și înscrie cu exteriorul, după ce balonul atinge bara transversală.

Astra reușea egalarea în minutul 79, după o fază fixa, Mattia Montini punctând cu capul. În ultimele secunde ale meciului Mihai Roman ia o acțiune pe cont propriu, pasează în fața porții, dar Stahl degajează și scorul rămâne neschimbat, 1-1.