Etapa 26: Universitatea Craiova 1-0 FC Botoșani

Sâmbătă de la ora 14.30 a avut loc partida dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani, partidă ce a contat pentru etapa 26 a Ligii 1. Elevii lui Marius Croitoru au fost învinși cu scorul de 1-0, unicul gol al partidei fiind înscris de Ștefan Baiaram în minutul 42.

Echipele de start:
U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu(c) – Mateiu, Nistor – Cîmpanu, Cicâldău, Bairam – Ivan
Rezerve: Popescu, Vlădoiu, Bic, Fedele, V. Constantin, Căpățînă, Camara, Mamut, Tudorie

FC Botoșani: Hankic – Patache, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Rodriguez(c), Papa – Al Mawas, Ongenda, Fili – Croitoru
Rezerve: Pap, Braun, Plămadă, Târșa, Tîrcoveanu, Camara, Toutouh, Roman, Keyta

Prima ocazie aparține oltenilor, în minutul 7. Cicâldău i-a pasat lui Ivan iar vârful Craiovei a șutat peste poartă din interiorul careului. Replica botoșănenilor vine imediat dar albanezul Realdo Fili este blocat de Paul Papp, în momentul șutului. În minutul 19, Țigănașu centrează de pe stânga dar Al Mawas nu este în stare să șuteze pe poartă, din interiorul careului. Enriko Papa îl faultează pe Ivan la marginea careului, Cicâldău execută lovitura liberă dar mingea este deviată în corner. În minutul 33, FC Botoșani are șansa deschiderii scorului în urma unei faze fixe. Rodriguez a centrat în careu, Pigliacelli a ieșit greșit dar Chindriș a reluat cu capul peste poartă. Oltenii domină jocul pe finalul primei reprize iar în minutul 41 reușesc deschiderea scorului. Ivan i-a centrat lui Bairam iar tânărul jucător oltean a împins mingea în poartă.

FC Botoșani încearcă să joace mai ofensiv în debutul părții secunde dar nu reușește să se apropie periculos de poarta lui Pigliacelli.Prima ocazie a botoșănenilor din repriza secundă a venit în minutul 75 când Al Mawas a șutat la colțul scurt dar Pigliacelli a respins în corner. În minutul 89, Mihai Roman șutează puțin peste poartă, aceasta fiind ultima șansă de gol a partidei.