Etapa 24: UTA Arad 0-0 FC Botoșani

Foto: uta-arad.ro

Luni de la ora 17.30 a avut loc partida din etapa a 24-a a Ligii 1 Casa Pariurilor dintre UTA Arad și FC Botoșani. Elevii lui Marius Croitoru au terminat la egalitate, scor 0-0 și se întorc doar cu un punct din vestul țării.

Echipele de start:

UTA Arad: Balauru – Peteleu, Erico Da Silva, Albu, Shliakov – Antal, Isac, Vorobjovas, D. Rusu – Roger Rodrigues – Hora
Rezerve: Mociu, Tomozei, F. Ilie, Roşu, Voinea, Miculescu, Tescan, Rus, Buhăcianu

FC Botoşani: Hankic – Braun, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Papa, J. Rodriguez, Ongenda – Al Mawas, D. Croitoru, Keyta
Rezerve: Pap, Patache, Plămadă, Fili, Holzmann, E. Florescu, Tîrcoveanu, Toutouh, Ashkovski

Primele ocazii la poartă ale botoșănenilor vin abia în min. 24, când șutează Keyta, reia din afara careului, dar trimite pe lângă. Trei minute mai târziu, o nouă ocazie a Botoşaniului, Ongenda îşi încearcă norocul de la distanţă, dar şutul este deviat şi trece puţin pe lângă poartă. În minutul 30 mingea îl lovește în mână pe Antal care se afla în careu dar centralul nu acordă penalty. O nouă ocazie mare pentru Botoșani în min. 37, același Ongenda șutează peste poartă din lovitură liberă. Două minute mai târziu, UTA Arad se apropie de poarta botoșănenilor, Erico reia, dar nu reușește să înscrie. Prima repriză aduce o nouă ocazie pentru UTA, însă portarul FC Botoșani reușește din nou că blocheze.

Repriza a doua începe cu un joc mai animat de ambele părți, dar și cu avertismente. Printre cei care văd cartonașul galben este și Ongenda. Ratare pentru Keyta în min. 74! Atacantul Botoșaniului preia din voleu mingea venită de la Rodriguez, dar Balauru respinge și meciul se termină la egalitate.