Etapa 21: FC Viitorul 3-1 FC Botoșani

FC Botoșani încheie anul 2016 cu o înfrângere, scor 3-1, în fața formației condusă de Gheorghe Hagi, FC Viitorul.

FC Botoșani începe perfect partida și reușește să deschidă scorul în secunda 8 prin Mihai Roman, după o neînțelegere a lui Ganea și Buzbuchi. Același Mihai Roman scapă singur cu portarul constănțean dar nu reușește sa realizeze dubla. În minutul 15 Istvan Kovacs a arătat punctul cu var, după un fault pe care Burcă l-a comis în propriul careu asupra lui Florinel Coman, iar Gabi Iancu marchează pentru 1-1. Până la finalul primei reprize jucătorii de la FC Viitorul au mai multe ocazii de a înscrie prin Benzar, Florinel Coman sau Chițu dar portarul botoșănean face ca tabela să rămână neschimbată.

Repriza secundă este în totalitate jucătorilor lui Gheorghe Hagi. Mai întâi Chițu marchează cu capul după o pasă al lui Răzvan Marin în minutul 50, iar în minutul 62 Răzvan Marin a marcat pentru 3-1 după o pasă de la Florinel Coman. Până la finalul partidei tot jucătorii lui Hagi au ocazia de a marca prin Marin, Coman sau Cicâldău dar scorul rămâne de 3-1.

Leo Grozavu a trimis în teren următorii jucători:

C. Albuţ- A. Patache, Fl. Plămadă (38 Popovici), A. Burcă, N. Muşat- St. Cucu, Ol. Moruţan, Willie- M. Roman (62 Herghelegiu), R. Elek (83 Târnovan), V. Astafei.

După etapa a 21-a FC Botoșani ocupă locul 8 în clasament cu 25 de puncte.