Etapa 2 Playoff: FC Botoșani 1-1 Universitatea Craiova

Miercuri de la ora 19.00 FC Botoșani a disputat partida din etapa a 2-a din Playoff contra echipei Universitatea Craiova. Elevii lui Marius Croitoru au terminat la egalitate, scor 1-1, Realdo Fili deschizând scorul pe Municipal în minutul 12 printr-un șut puternic din interiorul careului, iar oltenii egalând în minutul 80 prin Andrei Ivan.

Echipele de start:
FC Botoșani: E. Pap – Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Ed. Florescu, J. Rodriguez, E. Papa – D. Askovski, D. Croitoru, R. Fili
Rezerve: Hankic – Holzmann, Meleke, Patache, Al-Mawas, Tîrcoveanu, Târșă, M. Roman I, H. Keyta
Antrenor: Marius Croitoru

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Bălașa, M. Constantin, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Cîmpanu, I. Mamut, I. Mitran
Rezerve: I. Popescu, Ș. Vlădoiu, Acka, Fedele, Bic, Camara, Căpățînă, Tudorie, A. Ivan
Antrenor: Marinos Ouzounidis

FC Botoșani deschidea scorul în minutul 12, prin Realdo Filip, după un început de meci în forță al echipei noastre. În minutul 29 Țigănașu șutează din afara careului, dar balonul trece peste poarta lui Mirko Pigliacelli. Prima ocazie pentru Craiova a venit în minutul 39 când Mamut trimite cu capul spre poarta lui Pap, dar portarul lui FC Botoșani prinde fără probleme și roș-alb-albaștrii intră la pauză în avantaj.

Craiova a intrat in ofensivă in partea a doua și a avut parte de o mare ratare. În minutul 57, Ivan Mamut a trimis în bara din centrarea lui Cîmpanu, mingea revine la Marius Constantin care șutează peste poarta lui Pap. Craiova a egalat in minutul 80, după o cursa a lui Andrei Ivan, care a si finalizat.
Partida se termină cu doi eliminați, Florescu și Bălașa fiind eliminați după o dispută între cei doi.