Etapa 2 Play-out: FC Botoșani 0-1 FC Dinamo

FC Botoșani și Dinamo s-au întâlnit pe Municipal în restanța etapei a 2-a. Roș-albi-albaștri au fost învinși de formația bucureșteană cu scorul de 1-0 prin golul lui Moldoveanu din minutul 81.

Echipele de start:

FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan (78 Acsinte), Burcă, Miron, Plămadă – Tincu, Oaidă (66 Moruțan) – Roman, Achim, Golofca – Golubovic (74 Axente)

Rezerve: Pap, Moruțan, Axente, Cucu, Fulop, Serediuc, Acsinte

Dinamo: Penedo – Olteanu, Katsikas, Maric, Corbu – Hanca (74 Monroy), Nistor, May – Salomao, Nemec (66 moldoveanu), Pesic (89 Grigore)

Rezerve: Muțiu, Romera, M. Popescu, Grigore, D. Popa, Moldoveanu, Monroy

Dinamo începe mai bine partida și încă din primele secunde controlează jocul dar fără ocazii de gol. Primul șut pe poartă a fost trimis de Nistor în minutul 10 dar Cobrea a prins fără probleme. Trei minute mai târziu, Nemec șutează puternic din marginea careului dar Cobrea boxează. Prima ocazie a FC Botoșani vine în minutul 37 în urma unei lovituri libere. Achim a săltat mingea peste zid, Roman a reluat pe spate dar mingea a fost deviată în corner.

În minutul 50, Salomao îl atacă dur pe Mihai Roman, în jumătatea de teren a botoșănenilor, iar Andrei Chivulete scoate direct cartonașul roșu și îl elimină pe dinamovist. Prima șansă de gol a reprizei secunde aparține botoșănenilor. Burcă centrează de pe stânga dar Roman nu ajunge la minge. În minutul 81, pe un contraatac, Pesic îi centrează lui Moldoveanu iar atacantul de 19 ani marchează cu capul.

Deși au jucat aproape o repriză cu un om în plus, jucătorii lui Enache nu au fost în stare să-și creeze nicio ocazie clară de gol iar Dinamo se impune cu 1-0 și se distanțează în clasament la patru puncte.