Etapa 18: ACS Poli Timișoara 1-1 FC Botoșani

EMANUEL TITUS ILIESI / MEDIAFAX FOTO

FC Botoșani a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida din etapa a 18-a a Ligii 1 Betano în deplasare la ACS Poli Timișoara în primul meci al etapei. Elevii lui Costel Enache erau considerați favoriți fiind pe locul patru în clasament și cu patru jocuri consecutive fără înfrângere dar cei care au deschis scorul au fost bănățenii prin Bârnoi care a profitat de o greșeală a defensivei botoșănene. Două minute mai târziu, Ciucur şutează din marginea careului dar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Cobrea și Timișoara întră cu avantaj la pauză.

FC Botoşani începe mai bine repriza secundă iar după 10 minute reuşeşte egalarea. Mihai Roman execută perfect o lovitură liberă din marginea careului şi îl învinge pe Curileac. Ocaziile au început să apară la poarta bănățeană prin ratările lui Roman, Chitoșcă sau Târnovan dar scorul rămâne neschimbat. n minutul 86, Bordeianu a fost foarte aproape de a aduce trei puncte botoşănenilor dar mingea şutată de la 20 de metri a lovit bara porţii apărate de Curileac.

Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 iar FC Botoşani îşi trece în cont încă un punct dar urmează patru meciuri foarte dificile în acest an. Săptămâna viitoare va veni CSU Craiova pe Municipal după care este meciul de la Chiajna, partida de pe teren propriu cu FC SB şi deplasarea de la Giurgiu.

Echipele de start:

ACS Poli: Curileac – Val. Creţu, Bocşan, Cînu (cpt.), Melinte – Artean, Soljic – Al. Munteanu, Bîrnoi (85 Haruţ), Ciucur – Abraw (61 Drăghici)
Rezerve: Straton – Bg. Străuţ, L. Oprea, Oct. Drăghici, Haruţ, Doman, M. Croitoru

FC Botoşani: Cobrea – Unguruşan, Burcă, G. Miron, Muşat – Tincu (cpt.), Bordeianu – Mih. Roman (78 Chitoşcă), Moruţan, L. Buş (88 Rodriguez) – D. Popa (56 Tîrnovan)
Rezerve: Pap – Fl. Plămadă, Târnovan, Dumitraş, Rodriguez, Chitoşcă, Oaidă