Etapa 16: FC Botoșani 0-1 FC Voluntari

FC Botoşani a suferit o înfrângere grea, scor 0-1, aseară, în faţa FC Voluntari, o formaţie care a cochetat etape bune cu ultimul loc al clasamentului Ligii I.

Ferm convinşi că nu vor putea rata victoria, jucătorii lui Leo Grozavu au început bine meciul, dar au ratat ocazii monumentale prin Willie Barbosa. Mijlocaşul a ratat din poziţii ideale două ocazii mari în prima repriză, trecându-şi în cont şi o bară. Ocaziile aveau să se răzbune la prima fază mai serioasă de atac a oaspeţilor. În minutul 45, Ivanovici a şutat bine de la marginea careului de 16 metri, Iliev a respins în față, iar mingea a ajuns la Bălan care a îndeplinit o simplă formalitate.

La jumătatea reprizei secunde, în decurs doar de trei minute, Willie şi Mihai Roman au ratat ocazii monumentale, nereuşind să-l învingă pe Balauru în situaţii de unu la unu. Spre final Cătălin Golofca a pătruns în careul advers, a şutat, însă mingea a fost reţinută cu siguranţă de portarul ilfovean.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari ocupă locul 8 în clasament, cu 21 de puncte, în timp ce FC Botoşani rămâne pe 7, cu 23 de puncte strânse în 16 etape disputate.