Etapa 16: FC Botoșani 0-1 FC Argeș

FC Botoșani a început cu stângul în primul meci oficial din 2021. Elevii lui Marius Croitoru au pierdut cu scorul de 1-0 în fața formației FC Argeș printr-un gol marcat în minutul 90+2 de Sylvain Deslandes.

FC Botoșani: Hankici – Braun, Haruț, Chindriș, Holzmann – Ed. Florescu, J. Rodriguez, Ongenda – Al Mawas, Toutouh, Târcoveanu
Rezerve: Pap, Șeroni, Țigănașu, Patache, D. Croitoru, M. Roman I, Fili, V. Fernandez, Papa
Antrenor: Mihai Ciobanu

FC Argeș: Greab – Tofan, Maric, Deslandes, Mușat – Meza Colli, I. Șerban – Drăghici, Maes, C. Dumitru – Mediop
Rezerve: Micle, Șerbănică, Turda, Leca, Năstăsie, Honciu, Prepeliță, C. Barbu, Al. Popa
Antrenor: Mihai Ianovschi

Argeșenii au prima ocazie în minuitul 11 pe contraatac, Mediop avansează spre careu, dar șutează în blocaj, mingea ajunge la Cristi Dumitru, care trage peste poartă. În minutul 22 același Mediop trece de Haruț și îi pasează lui Drăghici, aflat liber în centrul careului, dar argeșeanul trage peste poartă. Un minut mai târziu botoșănenii au o ocazie mare de a marca prin Al Mawas care după o combinație dintre Holzmann, Toutouh și Al Mawas, ultimul șutează din apropiere, dar portarul Greab are o intervenție eccelentă. În minutul 45 Tîrcoveanu are șansa de a deschide scorul după o combinație cu Ongenda și Toutouh dar șutează puțin pe lângă poarta apărată de Greab.

Repriza secundă debutează cu o ocazie imensă al lui Al Mawas care șutează din aproprierea porții dar Greab parează. În minutul 59 portarul Greab iese greșit la corner și scapă mingea până la Chindriș, liber în centrul careului, dar acesta trage peste poartă. În minutul 84 Mihai Roman încearcă să trimita din foarfecă, însă Năstăsie degajează în Haruț. În minutul 90+2, după o lovitură liberă executată de Mușat, Hankic respinge greșit, iar Deslandes deschide scorul pentru argeșeni și partida se termină 0-1.