Etapa 12: Sepsi OSK 2-2 FC Botoșani (video)

foto: Sepsi OSK Facebook

FC Botoșani a disputat sâmbătă de la ora 14.30 partida din etapa a 12-a a Ligii 1 în deplasare la Sepsi Sf. Gheorghe. Elevii lui Marius Croitoru au terminat la egalitate, scor 2-2, golurile botoșănenilor fiind înscrise de Tîrcoveanu în minutul 37 și Keyta în minutul 53, iar cei de la Sepsi au marcat prin Mitrea în minutul 55 și Dimitrov în minutul 90+4.

Echipele de start:
Sepsi OSK: Fernandez Collado – Dimitrov, Bouhenna, Dumitrescu – M. Ştefănescu – Fofana, Mitrea, Vaşvari – Purece, Safranko, Aganovic
Rezerve: Niczuly, Golofca, Petrila, Ştefan, Nouvier, L. Fulop, Deligiannidis, Tincu, Kovacs

FC Botoşani: E. Pap – Patache, Haruţ, Chindriş, Ţigănaşu – Rodriguez, Florescu – M. Roman, Ongenda, Tîrcoveanu – Keyta
Rezerve: Hankic, Braun, Holzmann, Camara, Toutouh, Al Mawas, Ashkovski, Fili

Prima repriză a meciului a fost echilibrată, cu o posesie mai bună a gazdelor dar fără ocazii mari la poarta lui Edi Pap. În minutul 37, la prima ocazie de gol, FC Botoșani reușește deschiderea scorului. Keyta își depășește ușor adversarii, îi centrează lui Târcoveanu care marchează în poarta goală. La pauză, FC Botoșani era în avantaj și se părea că echipa antrenată de Marius Croitoru continuă seria rezultatelor foarte bune la Sf. Gheorghe.

În minutul 53, Keya își depășește doi adversari și majorează avantajul echipei FC Botoșani. Replica gazdelor a venit imediat iar în minutul 55 Mitrea a redus din diferență. Sepsi a forțat egalarea, a dominat jocul, și-a creat câteva ocazii mari dar portarul Edi Pap și-a salvat echipa până în minutul 90+4 când Dimitrov a profitat de bâlbâiala fundașilor botoșăneni ți a marcat golul egalizator.

În urma rezultatului de la Sepsi, FC Botoșani acumulează 13 puncte și se clasează pe locul 11 în clasamentul Ligii 1