Etapa 11 Playout: FC Voluntari 1-0 FC Botoșani

În etapa a 11-a a Playout-ului FC Botoșani a întâlnit în deplasare finalista Cupei Romaniei, FC Voluntari. Elevii lui Leo Grozavu au pierdut cu scorul de 1-0 si au coborât un loc în clasament.

Jocul începe prost pentru botoșăneni când în minutul 7 centralul Chivulete dictează lovitură de pedeapsă pentru ilfoveni la un fault al lui Stelian Cucu la fostul atacant botoșănean Ivanovici, iar Florin Cernat transformă fără probleme. Până la sfărșitul primei reprize botoșănenii au încercat egalarea prin Vașvari, Roman sau Bordeianu dar ocaziile acestora nu au fost fructificate.

Partea a doua a partidei a fost dominată de elevii lui Leo Grozavu dar fără a schimba scorul de pe tabelă iar partida se termină cu scorul minim înregistrat din minutul 10.

După acest meci, FC Voluntari urcă pe locul 3 în play-out la un punct distanță de cei de la Gaz Metan Mediaș, iar FC Botoșani coboară pe locul 4, iar în etapa următoare botoșănenii îi vor întalni pe teren propriu pe cei de la CSM Poli Iași, joi 25 mai, de la ora 20.30.

Echipele de start:

FC Voluntari: Balauru – Maftei, Spahija, Cazan, Acsinte – Novac, Marinescu – Deac, Cernat, Ivanovici – Bălan Rezerve: Bornescu, Coman, Achim, Tăbăcariu, Căpățână, Curelea, Voduț

FC Botoșani: Cobrea – Miron, Cucu, Tincu – Ungurușan, Vașvari,, Bordeianu, Popovici – Roman, Kuku, Golofca Rezerve: Avram, Cârstocea, Buș, Moruțan, Patache, Herghelegiu, Mușat