Etapa 11: FC Botoșani 0-0 Universitatea Craiova (video)

FC Botoșani a întâlnit sâmbătă seara pe Municipal formația Universitatea Craiova în etapa a 11-a a Ligii 1, meci terminat la egalitate, 0-0.

Echipele de start:
FC Botoșani: Pap – Patache, Chindriș, Haruț, Țigănașu – Rodriguez, Florescu – Ongenda, Keyta, Tîrcoveanu – Fazos
Rezerve: Contra, Plămadă, Holzmann, Babunski, Târșă, Braun, Melinte, Moescu, Ashkovski

Univ. Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, M. Constantin, Bălașa, Vătăjelu – Nistor, Bic, Căpățînă – Ofosu, Mamut, Cîmpanu
Rezerve: Marinescu, Mitran, Acka, Mateiu, Cicâldău, Papp, Bărbuț, V. Constantin, Tudorie

FC Botoșani a avut un start de partidă bun. Roș-alb-albaștrii au ieșit la joc încă din primele minute, au avut posesia iar în minutul 10 atacantul grec Chalkiadakis a avut prima șansă de a marca. Rodriguez șutează din afara careului dar mingea trece pe lângă poarta oltenilor. În minutul 38, Chalkiadakis are încă o șansă mare de a marca dar șutează peste poartă din centrul careului. Două minute, Craiova are prima ocazie de gol după o gafă a portarului Pap.

Debutul reprizei a doua a fost mai echilibrat dar fără ocazii la cele două porți. În minutul 63, Chindriș pierde mingea la 25 de metri de propria poartă, Nistor scapă spre poarta lui Pap dar șutează modest. Finalul partidei aparține oltenilor care au luat cu asalt poarta lui Pap. În minutul 90+3 Mamut are șansa de a aduce victoria oltenilor dar șutează mult peste poart, iar partida s-a încheiat la egalitate scor 0-0.