Etapa 10 Play-out: FC Botoșani 0-1 Concordia Chiajna

Concordia Chiajna s-a impus cu 1-0 la Botoșani într-un meci în care botoșănenii au jucat din minutul 16 cu un om în plus. Elevii lui Enache au avut posesie tot meciul dar și-au creat puține șanse de gol.

Prima șansă de gol a meciului a aparținut gazdelor. Roman a șutat de două ori la poartă din interiorul careului dar de fiecare dată Caparco a reușit să respingă. Replica oaspeților a venit în minutul 7, Grădinaru a șutat plasat la colțul lung dar mingea a lovit bara porții apărate de Cobrea. În minutul 16, Bawab are o intrare criminală la Burcă și vede direct cartonașul roșu. Două minute mai târziu, Chiajna reușește deschiderea scorului prin Batin care a profitat de o gafă a defensivei botoșănene. Oaspeții rămân periculoși și mai au două șanse de a marca după deschiderea scorului. După primirea golului, FC Botoșani a avut inițiativa, a avut posesia dar a ajuns greu la poarta lui Caparco. În minutul 40, Golubovic a avut șansa golului dar nu a reușit să introducă mingea în poartă din careul mic.

În partea secundă, FC Botoșani a avut același joc modest, a plimbat mingea până la 20 de metri de poarta ilfovenilor dar nu și-au creat nicio ocazie clară de gol. În minutul 78, Golubovic îi centrează lui Axente dar acesta nu reușește să reia din careul de șase metri. Partida se termină cu victoria celor de la Concordia Chiajna, iar botoșănenii rămân pe locul 2 în Play-out cu 32 de puncte.
În etapa viitoare botoșănenii vor face deplasarea la București unde va întâlni echipa FC Voluntari.