Notice: is_tax was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home2/fcbotosani/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Etapa 10 Play-out: ASA Târgu Mureș 0-2 FC Botoșani – FC Botoșani

Etapa 10 Play-out: ASA Târgu Mureș 0-2 FC Botoșani

FC Botoşani a obţinut prima victorie din această ediţie a play-out-ului pe teren advers, scor 2-0, cu ASA Târgu Mureş. Jucătorii antrenaţi de Leo Grozavu au pus astfel capăt seriei de cinci meciuri consecutive fără victorie.

După 25 de minute anoste, fără faze de poartă, Cătălin Golofca a avut şansa deschiderii scorului, însă a ratat incredibil din doar doi metri, nereuşind să fructifice centrarea perfectă trimisă de Benjamin Kuku. Ocazia a anunţat deschiderea scorului, care s-a produs două minute mai târziu. În minutul 27 Mihai Bordeianu l-a lansat excelent pe Cătălin Golofca, care scăpat de la limita off-side-ului, i-a pasat în careu lui Mihai Roman, acesta îndeplinind o simplă formalitate, deschizând scorul cu un şut din şase metri. Acelaşi Roman a reuşit dubla în minutul 38, executându-l cu un şut din zece metri pe Eduard Pap, după ce l-a depăşit extrem de uşor pe Tudose. 2-0 avea să fie şi scorul cu care cele două echipe au intrat la cabine.

Actul secund a fost dominat copios de elevii lui Leo Grozavu care s-au întrecut în ratări monumentale, lipsa preciziei la finalizare şi intervenţiile salvatoare ale lui Pap limitând proporţiile scorului. Astfel, rezultatul final a fost cel stabilit încă din minutul 38 de Mihai Roman.

Graţie victoriei obţinute aseară la Târgu Mureş, FC Botoşani a urcat pe locul trei în clasament, apropiindu-se la cinci punte de CSM Poli Iaşi şi la patru de Gaz Metan Mediaş, formaţii care sunt clasate pe primele două locuri ale play-out-ului.

Următorul joc al FC Botoşani în play-out-ul Ligii I va avea loc tot în deplasare, duminică, la Voluntari de la ora 13.00.