Enriko Papa și Răzvan Oaidă prezenți la conferința de presă

Mijlocașii FC Botoșani, Enriko Papa și Răzvan Oaidă, au fost prezenți în conferința de presă înaintea partidei de luni contra formației Dunărea Călărași.

„Va fi un meci greu, foarte important, trebuie jucat cu inima. Nu este la fel cum ai juca cu o echipă de Playoff, dar trebuie jucat cu atitudine. Din punct de vedere fotbalstic suntem favoriți dar acest joc nu este ușor pentru că se joacă tare, mai puțin spectacol fotbalistic pentru că vreau doar să câștige punctele. Și noi vrem același lucru. Dacă vom câștiga va fi bine dar dacă nu…va fi o mare problemă ”, a declarat Enriko Papa la conferința de presă.

”Trebuie să ne trezim, dacă nu vom câștiga vom intra într-o oarecare panică. Este un meci foarte important pentru noi, dificil, deoarece Călărașiul s-a întărit, au o echipă competitivă care are nevoie de puncte și cu siguranță va fi un meci foarte greu pentru noi. Vom face tot ce e posibil să luăm cele trei puncte. Sunt apt 100%, acestă întrerupere a fost benefică pentru mine pentru că am avut și un amical, încep ușor-ușor să-mi intru în ritm, am nevoie de minute pentru că doar jucând poți reveni la forma la care erai.
Este foarte dificil când ratezi un obiectiv te încearcă multe trăiri, multe sentimente și de aceea se vede oarecare indiferență. Eu cred că nu este indiferență, este o dezamăgire și de aceea se vede asta în jocul nostru. Jucăm în Playout sunt 12 meciuri foarte grele și trebuie să câștigăm. Ne-am fixat un obiectiv și trebuie realizat. Fotbalul merge înainte, am încercat, atât s-a putut. Toată lumea și-a dorit să joace în Playoff, dar trebuie să ne gândim la meciurile pe care le avem în Playout pentru că sunt foarte grele. La Călărași sunt jucători care s-au reîntors care vor să se relanseze și nu va fi ușor pentru că au ambiție să arate tuturor că pot face o figură frumoasă.”, a declarat Răzvan Oaidă.