Elevii lui Leo Grozavu au revenit la antrenamente după pauza de iarnă

Jucatorii si staff-ul tehnic al echipei FC Botosani s-au reunit, joi dupa-amiaza, intalnirea avand loc la stadionul Municipal.
La reunirea lotului nu au fost jucători noi însă au lipsit Deivydas Matulevicius care și-a reziliat contractul cu gruparea roș-alb-albastră, Istvan Fulop plecat să facă vizita medicală în Ungaria, Willi Barbosa nu a ajuns din Brazilia, iar Mihai Bordeianu placat la un consult medical.
Jucătorii se vor antrena în Botoșani până pe 12 ianuarie după care vor pleca în cantonament în Antalya până pe data de 26 ianuarie.
„Să vedem cât au pierdut în cele două săptămâni de vacanță jucătorii, nu stiu care a fost constiincios să iasă la alergare în fiecare zi.

Grozavu spune ca este o lipsa de respect fata de jucatori si spectatori si crede ca vor fi meciuri amanate inca din prima etapa din acest an.

„Ne-am reunit foarte repede, nu cred că, comporta o revenire atât de rapidă a campionatului, în data de 4 februarie. Aceastea sunt condiţiile şi trebuie să ne supunem. Nu cred că există respect pentru spectatori, pentru jucători sau pentru această competiţie. Eu sunt foarte curios, în patru februarie ce tip de fotbal se va juca în România. Noi ne-am prezenta la pregătire şi vom vedea ce se va întâmpla. Mai mult ca sigur programul va fi dat peste cap pentru că fiecare şi-a conceput un plan de pregătire, dar va fi dificil să te ţii de el pentru că nu cred că va fi practicabil nici un teren în data de 4 februarie. Mulţi merg în străinătate unde se vor antrena pe suprafeţe cu iarbă şi vor reveni pe gheaţă. Vor fi amânări. E clar că este un campionat ce se va decide mai mult prin hazard, decât prin valoarea competitoarelor. Vom încerca în această scurtă perioadă, până la plecarea în Antalya să ne reacomodăm la efort. Obiectivul meu personal este să rămânem în prima ligă ținând cont de ceea ce se întâmplă.
Nu ştiu dacă se mai renunţă la cineva. Dacă mai pleacă şi alţii e posibil să plecăm cu toţii. Cine mai ştie cine o să înceapă campionatul. E destul de dificil. Nici nu putem să facem grădiniţă şi să jucăm în prima ligă. Eu înţeleg că e criză, condiţii dificile dar nici nu putem de la an la an să schimbăm echipa. E greu de făcut fotbal de performanţă în asemenea condiţii, a declarat Leo Grozavu la conferința de presă.