Eduard Pap: „Nu trebuie să mergem pe vârfuri și să luăm adversarul de sus”

„Trebuie să fim încrezători că vom lua trei puncte, nu avem nici o scuză dacă nu le luăm. La cum am arătat în ultimul timp și ce atmosferă este în grupul echipei zic că putem lua cele trei puncte. E clar că pornim ca favoriți. Este diferență de valoare între cele două loturi, luând și parcursul lor din ultimul timp e clar că pornim ca favoriți dar nu trebuie să mergem pe vârfuri și să luăm adversarul de sus. S-a mai întâmplat să facem acest lucru și am avut surprize neplăcute. E clar că vin după o perioadă grea în care nu au câștigat de doisprezece meciuri dar sper să nu le dăm noi șansa să câștige chiar acum. Am pierdut nemeritat în tur, a fost un joc care l-am avut la mâna noastră și din păcate am pierdut dar mâine vom face tot ce putem să câștigăm.

Ne dorim ca suporterii să fie alături de noi, s-a văzut în meciul cu Steaua, ne-au încurajat și nu am auzit reproșuri. Sperăm ca și mâine să vină în număr cât mai mare pentru e altceva când simți că publicul este alături de tine și te împinge de la spate.

E clar că am fost deranjat că nu am apărat pentru că am avut o perioadă destul de bună în care am făcut meciuri bune, am avut constanță în jocuri și nu mi-a picat bine această întrerupere. au fost două meciuiri importante și îmi doresc să joc meci de meci.”, a declarat portarul Eduard Pap.