EDITORIAL | Repetiție pentru Cupă!

 

Asa ne-am dori sa fie catalogat meciul de la Juventus Bucuresti, in care elevii lui Costel Enache s-au impus cu scorul de 3 – 0.

Ros-alb-albastrii si-au aratat partial potentialul ofensiv in partida din weekend si pare ca au gasit iar pofta de joc pe care au aratat-o in prima jumatate a acestei editii de campionat. Cu trei goluri in primele 30 de minute si multe ocazii de gol, Roman & Co. ne dau sperante pentru meciul din Cupa Romaniei ce se va desfasura miercuri pe Stadionul Municipal.

Fotbalul este acelasi indiferent de nivelul la care se joaca, plin de emotii si suprize. Este adevarat ca CS U Craiova este o formatie care joaca in Playoff si noi nu. Este adevarat ca am fost invinsi in turul semifinalelor la o diferenta de patru goluri, insa scorul este unul mincinos la cum au decurs ostilitatile. Este adevarat ca elevii lui Mangia pleaca ca favoriti la castigarea acestui trofeu. Prin urmare… ce avem de pierdut?

Jucam pe teren prorpiu, in fata spectatorilor ce asteapta de mult timp o surpriza de asemenea anvergura, iar meciul de sambata ne-a aratat ca putem. Jucam la Botosani, teren considerat printre cele mai dificile din campionat din prisma imboldului pe care il da publicul spectator, si el este principalul factor care va decide acest meci. Jucam pentru botosani, care si-a cimentat pozitia a VIII-a a clasamentului, cea mai mare performanta din istoria clubului, care poate fi depasita printr-un singur meci. De ce nu? De ce sa nu credem in noi, in echipa, in spectatori, in toti cei care tin cu aceasta echipa FC Botosani? De ce sa nu fie FC Botosani surpriza acestei editii a Cupei Romaniei?

Impreuna am aratat ca suntem puternici. Impreuna am ajuns pana in semifinalele acestei competitii. Impreuna am scris istoria acestui club si numai impreuna putem sa o facem glorioasa!!!