Editorial | Numai împreună putem reuși!

FC Botosani are nevoie de sprijinul publicului! Spectatorii sunt asteptati vineri de la 20.00 pe Municipal pentru a sustine formatia preferata in meciul contra Concordiei Chiajna.

Dupa 2 – 0 si 1 – 1 in campionatul regular, FC Botosani intalneste din nou formatia din vecinatatea capitalei. Autointitulatii „Vulturii” din Chiajna fac deplasarea la Botosani dupa un meci in care au reusit sa revina in meciul contra celor de la Gaz Metan Medias si au obtinut un egal ce a condus si la modificarea liderului Playout. Un egal numai de moral pentru elevii lui Dan Alexa care se afla tot pe pozitie retrogradabila. In aceste premise, meciul de vineri de la orele 20.00 se anunta a fi unul foarte dificil pentru elevii lui Leo Grozavu, pentru ca cei de la Concordia Chiajna se agata de fiecare punct pentru a se salva in acest sezon de la retrogradare. Nici situatia botosanenilor nu este una tocmai roz dupa ce au fost infranti in Copou de catre CSMS Politehnica Iasi in etapa a V-a a Playout, intr-un meci in care doar intr-o singura repriza am aratat ca am merita victoria.

In aceste conditii cheia succesului vineri ar putea fi tocmai spectatorii botosaneni. In numar cat mai mare in tribunele Stadionului Municipal, scandand neconditionat pentru echipa fanion a judetului, suporterii botosaneni ar putea turna beton in ghetele adversarilor facilitand victoria ce ar face si mai frumoase Sarbatorile Pascale pentru cei care iubesc aceasta echipa.

O victorie in Vinerea Mare ne-ar mentine pe podiumul playout-ului si in acelasi timp in lupta pentru prima pozitie a acestei competitii. CSMS Politehnica Iasi si Gaz Metan Medias, echipele din fata noastra in clasament nu au tocmai meciuri usoare la Voluntari si cu Pandurii, iar rezultatele de pana acum au cam ajutat formatia botosaneana.

Totul depinde numai de formatia noastra si tot ceea ce incearca sa obtina aceasta echipa pe terenul de joc este pentru suporterii sai.

Toti, impreuna, de la mare la mic, de la finantatori si pana la omul care face curatenie pe stadion dupa terminarea meciului, de la antrenorul principal si pana la copilul de mingi nu ar trebui sa se gandeasca decat la victorie, sa spere, sa scandeze pana in ultima secunda a meciului si sa se bucure la final de cele trei puncte obtinute.

Numai impreuna putem reusi!