Editorial | Nimic la nimic!

FC Botosani a remizat alb din nou cu Gaz Metan Medias. Meciurile dintre cele doua formatii s-au incheiat indecis in toate cele patru intalniri din aceasta editie de campionat.

4 puncte au reusit sa piarda FC Botosani si Gaz Metan Medias in aceasta editie de campionat iar diferenta au impartit-o frateste dupa patru intalniri in care spectatorii nu au avut parte decat de meciuri tacticizate, fara goluri si fara spectacolul asteptat de la doua formatii care se lupta pentru a termina pe primele locuri din Playout.

Remiza de duminca a diminuat considerabil si sansele de a mai spera la prima pozitie a acestei competitie, dupa ce CSM Poli Iasi s-a impus in fata formatiei Pandurii Targu Jiu cu scor de neprezentare. Si aceste jocuri parca se repeta din editiile trecute de campionat. Unele echipe sunt cerebrale, joaca pragmatic pentru a-si asigura cele trei puncte si o clasare cat mai buna la finele campionatului, pe cand altele, si aici este si cazul FC Botosani, muncesc, isi doresc, dar nu reusesc sa puna in aplicare in meciurile oficiale tot ceea ce se lucreaza timp de o saptamana intreaga la antrenamente.

Scuze sunt multe. Oboseala, caldura, programarea jocurilor, deplasarile lungi, sistemul competitional sunt preferatele. Insa toate echipele au parte de aceleasi conditii si normal ar fi ca si evolutiile sa fie asemanatoare.

Dupa acest meci, nimeni nu poate fi acuzat de non-combat. Ocazii au fost de ambele parti, s-a vazut determinarea jucatorilor si dorinta de a marca, insa ceva a lipsit si anume golurile. Poate aceasta atitudine, in alte meciuri incheiate la egalitate sau in detrimentul formatiei locale, ar fi insemnat o pozitionare mai buna in clasamentul actual.