EDITORIAL | Mulțumim FC Botoșani!

În ciuda amărăciunii pricinuite de ratarea play-off-ului, de care am fost atât de aproape, acest sezon peste care se va trage cortina sâmbătă a fost cel mai bun de la promovarea echipei noastre pe prima scenă a fotbalului românesc.

Pe lângă clasarea pe locul 8 pe care vom termina acest sezon, echipa noastră a reușit să atingă în premieră în istorie și faza semifinalelor Cupei României și doar neșansa a făcut să nu ajungem în ultimul act și să jucăm pentru trofeu.

De departe însă FC Botoșani poate fi considerată câștiătoarea morală a Cupei având în vedere adversarii de calibru pe care i-am scos din competiție în drumul până în semifinale, echipa noastră având cel mai greu tablou, reușind să elimine CFR Cluj, formație care avea să devină campioana Ligii I în acest sezon, Viitorul Constanța, fosta campioană a țării și rivala CSM Poli Iași!

Că tot am amintit de CFR Cluj, putem trece la capitolul plusuri duelurile cu ardelenii și să ne mândrim că FC Botoșani este una din puținele echipe din Liga I pe care Campioana nu a reușit să o învingă în trei dispute (n.r. două în campionat și una în Cupă).

A fost un sezon din care cu toții am avut de învățat și din care, cu siguranță, am ieșit mult mai puternici și vom fi mult mai bine pregătiți pentru a nu repeta sezonul viitor micile greșeli pe care le-am făcut și care ne-au privat de o bine meritatăă prezență în play-off!

Se spune că în fotbal ca și în viață, prima și ultima impresie contează, motiv pentru care trebuie să fim cu toții pe stadion sâmbătă pentru a le mulțumi jucătorilor pentru ce au făcut în acest sezon! Cu siguranță, dacă ne vor simți aproape și ei ne vor face cadou victoria!

Doar împreună vom reuși să atingem obiective mărețe și doar împreună suntem mai puternici!