Editorial | Încă un punct pentru Play-off

Elevii lui Costel Enache isi continua parcursul pozitv din aceasta editie de campionat si reusesc sa mai adune un punct dupa o intalnire cu una dintre formatiile incomode ale Campionatului National de Fotbal, ACS Poli Timisoara.

Desi in prima repriza, fotbalistii botosaneni nu au parut ca o echipa ce si-a propus victoria, al doilea mitan le-a apartinut in totalitate si numai ghinionul a facut ca ros-alb-albastrii sa nu isi adjudece toate cele trei puncte.

”Avem o perioada buna si suntem consecventi in rezultate, cred ca asta e castigul din jocul de la Timisoara. E un punct care ne da incredere, ne mai aduce un pic de liniste in lupta pentru care suntem implicati si pana la urma cred ca trebuie sa fim multumiti cu un punct”, a declarat antrenorul returului, care este neinvins in a doua parte a campionatului.

Evolutiile bune ale ros-alb-albastrilor se pare ca au inceput sa deranjeze restul formatiilor din prima parte a campionatului, Gica Hagi anuntand deja un meci greu pentru botosaneni in Cupa Romaniei.

”Cei de la Botoşani să se aştepte la o echipă tânără, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu două sezoane, când am jucat tot cu ei. Însă, îi avertizez. N-o să le fie deloc uşor”, a declarat antrenorul Viitorului.

Desi Cupa nu este un obiectiv impus in acest an competitional ci doar accederea in Playoff, inainte de acest meci trebuie sa ne gandim la meciul din campionat contra formatiei CS Universitatea Craiova. Un rezultat bun ar mentine formatia botosanenana pe aceeasi pozitie a clasamentului si formatia lui Gica Hagi sub noi, iar Viitorului ii va veni randul in campionat in penultima etapa a campionatului regular.