EDITORIAL | Ghinion la Chiajna

FC Botosani nu a reusit sa continue seria buna de rezultate din campionat si in etapa a XX-a. Eleviii lui Costel Enache au pierdut cu scorul de 3 – 0 in fata formatiei antrenate de Ion Moldovan.

Nimanui nu ii convine sa piarda la scor de neprezentare, mai ales in moment in care toata lumea face calcule pentru Palyoff si de ce nu, pentru o noua prezenta in Europa League.

„Mă supără modul în care am pierdut meciul. Azi n-am mai fost noi. Apar momente de-astea în viața unei echipe. Sper să fie doar un accident și nu începutul unui comportament invers față de ce ne dorim. Sper să fie o lecție și să învățăm din meciul de azi”, a declarat antrenorul FC Botosani imediat dupa finele partidei de la Chiajna.

La ce a aratat pana acum FC Botosani, numita in continuare “Revelatia Campionatului” de catre toti analistii sportivi, esecul din meciul contra Concordiei Chiajna trebuie tratat ca un accident. Antrenorul Campionatului, Costel Enache a demonstrat in nenumarate randuri ca are capacitatea de a motiva jucatorii, de a invata din esecuri si de a transforma o infrangere intr-o sarbatoare prin victoria urmatoare.

Ne asteapta meciul contra FC FCSB, o formatie pe care nu am reusit niciodata sa o invingem de la debutul in Liga I, insa o echipa contra careia am practicat intotdeauna un fotbal de calitate, mai ales pe teren propriu. Esecul de la Chiajna trebuie uitat cat mai repede in conditiile in care pozitia noastra din clasament nu a fost afectata.

Pentru unii suporteri botosaneni e meciul campionatului, pentru altii e revansa atator meciuri bune terminate fara victoria botosanenilor, pentru elevii lui Costel Enache trebuie sa fie meciul prin care sa faca uitata infrangerea de la Chiajna si sa confirme parcursul bun din aceasta editie de campionat.