Editorial FC | Un meci cat un campionat!

FC Botosani a reusit sa treaca in campionat de Poli Timisoara si va intalni maine CSU Craiova.

Desi este vorba de competitii diferite, meciul cu CSU Craiova este unul capital pentru a salva ceea ce unii numesc esec si anume ratarea accederii in playoff in aceast an competitional.

Meciul de la Timisoara a redat echipei increderea de care avea nevoie si chiar fara Mihai Roman in teren, elevii lui Costel Enache au reusit sa domine echipa din Timisoara si sa isi adjudece cele trei puncte. De acum incolo, nivelul evolutiilor este asteptat sa creasca, iar in meciul din Cupa, ros-alb-albastrii sa ajunga din nou la acele evolutii care au condus pana in aceasta faza a competitiei.

Sa nu uitam ca am trecut de fosta campioana, Viitorul Constanta, de liderul campionatului la acel moment, CFR Cluj. Se pare ca elevii lui Costel Enache se motiveaza exemplar in fata un adversar puternic si de un adversar puternic avem parte maine seara in Banie. La fiecare tragere la sorti a adversarilor, am avut parte de cel mai puternic si am reusit sa trecem in urmatoarea faza. De ce nu am reusi si acum, mai ales ca primul meci il jucam in deplasare, iar la Botosani, Craiova tot timpul a avut probleme? Toti specialistii dau CSU Craiova favorita, dar in acelasi timp, Cupa Romaniei este competitia surprizelor. Ce ne impiedica sa fim noi surpriza?