Editorial | Egalul ne obliga la victorie

Punctul scos pe terenul din Voluntari, in etapa precedenta a reaprins in sufletul suporterilor botosaneni speranta la un loc in primele sase echipe ale campionatului national de fotbal.

Pauza competitionala, dictata de meciurile Nationalei, este un prilej bun pentru echipa lui Costel Enache de a pregati in cel mai mic detaliu deplasarea de la Calarasi. Cu doi jucatori noi transferati, Fabbrini și Karaboue, cu jucatori vechi care au demonstrat in meciul cu FCSB de ce se afla in prima liga fotbalistica, cu un adversar nou promovat, meciul de la Calarasi are toate ingredientele pentru o noua victorie a formatiei ros-alb-albastre.

In meciul de la Voluntari, fotbalistii botosaneni au demonstrat ca se pot bate cu orice formatie care are pretentie la titlu de la egal la egal. Statistica meciului ne demonstreaza ca nu suntem cu nimic mai prejos decat lotul pe care il are la dispozitie Nicolae Dica si in acest debut de campionat meciuri bune am facut si cu CFR Cluj sau Universitatea Craiova. Adversarii cu renume se pare ca nu ne sperie si acelasi lucru ar trebui sa se intample cu orice adversar daca e sa ne gandim la Playoff.

Sambata pe 15 septembrie, de la ora 15.00, echipa lui Costel Enache va intalni in deplasare pe Dunarea Calarasi. Este primul meci din urmatoarele patru in care trebuie sa demonstram ca meritam un loc in Playoff. In afara de Calarasi, Chiajna, Voluntari si Dinamo sunt echipe care au evoluat in sezonul trecut in Playout. De acreste echipe trebuie sa trecem cu victorii pentru a ne afla in Playoff.