EDITORIAL | Din nou la lupta!

FC Botosani s-a calificat pentru prima data in istoria clubului in semifinalele Cupei Romaniei. In cel mai bun sezon al FC Botosani pana in prezent, elevii lui Costel Enache au reusit sa invinga in derby-ul Moldovei formatia din Iasi si se lupta pentru prima data pentru un loc in finala Cupei Romaniei.

Dupa un meci spectaculos in care suporterii au tremurat pana in ultimul minut al prelungirilor, ros-alb-albastrii au reusit sa isi ia revansa in fata fotbalistilor ieseni pentru meciurile din campionat.

“Mă bucur că jocul a fost un spectacol pentru că au fost oameni care au venit și au suferit alături de noi. Dacă au apreciat spectacolul, pentru noi este un obiectiv important”, a declarat antrenorul Costel Enache la finalul partidei.

Euforia parca a disparut un pic dupa tragerea la sorti a semifinalelor, cand FC Botosani a fost aleasa sa joace impotriva formatiei din Craiova. Nu trebuie sa uitam ca este acelasi parcurs ca si pana acum. Jucam ce cea mai puternica echipa din urna, la fel cum am jucat cu fosta campioana Viitorul Constanta si am castigat, la fel cum am jucat cu liderul campionatului CFR Cluj si am castigat.

Se pare ca adevarata noastra valoare o aratam contra formatiilor puternice la fel cum trebuie sa o demonstram si sambata cand primim vizita echipei Dinamo Bucuresti. Nu este usor sa joci in noroi, pe ploaie, sa te antrenezi in sala dar aceasta este soarta noastra sa ridicam de fiecare capul atunci cand toate conditiile nu ne sunt prielnice.

Am demonstrat-o pana acum pentru suporterii botosaneni si o vom demonstra din nou daca toti cei care iubesc aceasta echipa vor fi prezenti in tribunele Stadionului Municipal sambata de la 20.45. Numai alaturi de ei si pentru ei, gasca nebuna a lui Costel Enache isi poata arata inca o data adevarata valoare.