Editorial FC | Căpitanul dă tonul la victorii

Mihai Roman a reusit unicul gol al intalnirii dintre FC Botosani si FC Voluntari programata in Sambata Mare.

Tot el va conduce ostilitatile si la Timisoara unde echipa lui Costel Enache va da piept cu elevii fostului antrenor Leo Grozavu. Nu vom avea nicio problema daca colegii lui Mihai Roman ii vor urma exemplul. Serios, mai putin vocal decat te-ai astepta de la un lider, un profesionist adevarat, primul capitan veritabil al FC Botosani. Perseverenta sa se vede meci de meci si este un exemplu de urmat pentru colegii sai. Indiferent de forma buna sau slaba a echipei, Mihai Roman parca gaseste mereu metoda de a-si impulsiona colegii spre o noua victorie. De aceeasi parere se pare ca este si antrenorul echipei care i-a incredintat banderola de capitan.

“Bine că a venit un gol din acțiune și sper să readucă încrederea jucătorilor și un pic de optimism”, a spus Costel Enache dupa Victoria cu FC Voluntari.

Urmand capitanul, urmandu-i modelul, daruindu-se pe teren, ros-alb-lbastri pot trece fara nicio problema de ACS Poli Timisoara. Nu conteaza adversarul, nu conteaza conditiile de joc, conteaza doar motivul, modelul pe care vrei sa il urmezi.