Ediția cu nr.1 a evenimentului „CREȘTEM CAMPIONI!” (video integral)

Impreuna cu Liceul cu Program Sportiv, clubul FC Botosani a organizat evenimentul „CRESTEM CAMPIONI!” in care au fost premiati cei mai buni juniori ai echipelor de fotbal, lupte, handbal si atletism, sporturi reprezentative nu doar pentru judet, ci si pentru intreaga regiune.

Am dorit sa recompensam performantele obtinute de tinerii sportivi in anul care se incheie si sa-i stimulam sa-si urmeze visurile.

La eveniment au participat elevii, antrenorii si preparatorii lor, oficialitati de la nivel local si central, precum si invitati speciali si reprezentanti media. Intre speakeri s-au aflat: Dna Iuliana Pomparau – Director Adjunct a Liceului cu program sportiv, Dl. Catalin Anton – Presedintele FC Botosani si Dl. Valeriu Iftime – finantatorul clubului, Dl. Prof. Constantin Nacu – Director CSS Botosani, Dl. Andrei Amos – Director Adjunct CS Botosani, Dl. Radu Lebada – Subsecretar de Stat in Ministerul Sportului. In discursuri, dumnealor au abordat din perspectivele proprii problematica performantei sportive.

Simona Radis – Campioana Olimpica la canotaj si Raluca Olaru – Tripla Campioana Mondiala la haltere i-au inspirat cu povestile lor de viata si de performanta pe tinerii aspiranti la titluri nationale, continentale si mondiale.

Fara implicarea si sprijinul sponsorilor si partenerilor Elsaco, Vestra, Decathlon, Fiterman Farma, Avastar, Taqt Media si Grupul ETA organizarea evenimentului nu ar fi fost posibila. Le multumim tuturor si pe aceasta cale!

Sub denumirea „Creștem Campioni”, gala care este la prima ediție își propune să devină una de tradiție, în care la final de an performerii botoșăneni, indiferent de ramura sportivă pe care o practică, să fie elogiați și aplaudați la scenă deschisă pentru că reprezintă cu cinste județul nostru și fac cunoscut numele Botoșaniului prin sport.

Iată sportivii premiați în cadrul galei „Creștem Campioni!”