Declarațiile jucătorilor la reunirea echipei (foto)

Cătălin Golofca

 

„A fost ok, eu chiar imi doream să revin la pregătire, nu mai puteam sta acasa și mă bucur că am revenit să începem treaba. În acest sezon avem gând de play-off, am văzut că au plecat mulți jucători, să vedem cin vor veni dar sunt sigur că conducerea își va face treaba și vor aduce jucători buni. Personal îmi propun să joc cât mai bine, să marchez mai mult. Am făcut meciuri destul de bune în sezonul recent încheiat dar sper să înscriu mai mult.”

Andrei Dumitraș
„Suntem destul de puțini momentan în vestiar dar încă nu este ora prezenței, cu siguranță că o să mai apară jucători dar așteptăm să vină forțe proaspete. Nu pot să-mi dau eu cu parerea despre aceste schimbări dar așa este în fotbal, alții pleacă, alții vin dar sper ca acei care o să vină o să facă o treabă foarte bună. Pentru noul sezon îmi propun să formăm o echipă, un grup bun pentru că au plecat mulți jucători și să încercăm să ajungem la rezultatele din sezonul trecut.”

George Miron
„O vacanță scurtă, frumoasă dar păcat că s-a terminat foarte repede. Am venit cu forțe proaspete, sper să avem un sezon mai bun ca cel de anul trecut și cei din conducere să aducă jucători să ne ajute. De play-off o să vorbim când ne întoarcem din cantonament, vedem ce echipă avem, tragem linie și vedem ce ne propunem. Îi urez mult succes lui Burcă dacă ajunge la Hajduk Split, nu sunt invidios și nu mă gândesc la altă echipă.”

Andrei Burcă
„O vacanță bine meritată și foarte scurtă. Sper să vină toți sănătoși să ne pregătim pentu noul sezon pentru că ne așeaptă un an dificil. Nu mi-am făcut bagajele pentru Hajduc Split, încă sunt la Botoșani, sunt concentrat aici și vedem ce se întâmplă. Este o perioadă lungă de transferuri și momentan cât sunt jucătorul lui FC Botoșani aici voi fi concentrat. Deocamdată sunt surprins că sunt puțini jucători la reunire, sper să vină întăriri că din ce am citit și eu în presă au plecat foarte mulți jucători valoroși și o să avem nevoie de alții pentru a ne bate pentru obiective pozitive. Și dacă plec și dacă rămân întotdeauna o să am motivație pentru a ne atinge obiectivele trasate de conducere”

Alessandro Cittadino (preparator fizic)
„Sunt aici ca preparator fizic și sunt foarte fericit de a fi la Botoșani și de a lucra cu o echipă bună și abia aștept să lucrez.”