„Dancos”: „O clasare în primele șase echipe ar fi perfectă!”

Gălățeanul Daniel Ionuț Constantinescu este cel care reprezintă FC Botoșani în „eLiga 1”, competiție care va debuta astăzi.

În vârstă de 20 de ani, gălățeanul spune că a început să joace FIFA în martie 2017, ajungând la nivel de profesionist în mai 2019, moment în care a semnat un contract cu cei de la „RedFear eSports”, echipă la care a activat până în ianuarie 2020.

„La FC Botoșani am ajuns în martie 2020. Totul a fost rapid. Am trimis un mail către club, iar domnul Cristi Bursuc, agentul de marketing m-a întrebat dacă sunt disponibil pentru o întrevedere pentru a pune la punct anumite detalii. Nu am stat pe gânduri și a doua zi m-am urcat în mașină și am venit de la Galați la Botoșani unde am căzut de acord privind partea de eSports a clubului”, a declarat Daniel Ionuț Constantinescu.

„Dancos” așa cum este cunoscut în lumea gamerilor, susține că nu poate vorbi acum de un obiectiv al FC Botoșani în „eLiga 1”, însă crede că o clasare pe unul din primele șase locuri ale campionatului este un obiectiv realizabil.

„Nu sunt omul care să vorbească dinainte despre rezultate, deci nu mă gândesc deja la final. Abia aștept primul meci, care este împotriva Academica Clinceni. Trebuie să fac un joc bun și să aducem 3 puncte, pentru a incepe campionatul cu dreptul. Dacă tot vorbim de un obiectiv, cred că accederea în locurile 1-6 ar fi perfectă, având în vedere valoarea pridicată a jucătorilor din acest campionat”, susține reprezentantul FC Botoșani în eLiga 1.

„Dancos” susține că adversarii din eLiga 1 sunt foarte buni însă nu îi este teamă de niciunul, chiar dacă sunt cel puțin șapte jucători care în clasamentul oficial „EA Sports” sunt peste el la valoarea punctelor Pro.

„Am acceptat această provocare pentru că sunt gata să dau tot ce e mai bun în acest campionat. La final tragem linie și vedem dacă și clubul este mulțumit de performanțele mele”, a concis „Dancos”.

Întrebat care este cel mai bun jucător al FC Botoșani în FIFA20…

Despre jucatori pot spune doar o singura chestie. Fiecare are un plus fata de altul. Am testat aproape toti jucatorii, in diferite sisteme de joc, 5-4-1, 4-2-3-1, 4-2-2-2, toti au o valoare mare si mi-au placut, dar cel mai mult m-a impresionat Realdo Fili, pe care-l folosesc numar 10 (in spatele varfului). Vom vedea in campionat cine va merita sa joace.