Cupa României: FC Voluntari 2-1 FC Botoșani

FC Botoșani a jucat marți de la ora 16:00, 16-imile de finală ale Cupei României pe terenul formației FC Voluntari. Cu tehnicianul Costel Enache în tribună, acesta fiind suspendat în urma eliminării din meciul cu Chiajna, roș-alb-albaștri au pierdut cu scorul de 2-1, golul botoșănenilor fiind marcat de Sebi Chitoșcă în minutul 46.

Echipele de start:

FC Voluntari: Petrariu – Ricardom Zgrablic, Balaur, Bucurică – Sesar, Laidouni – Deac, Belahmeur, Ciucur – Tudorie

Rezerve: Moldovan, Vlad, Buliga, Răuță, Căpățână, Gheorghe, Gadze

FC Botoșani: Fraisl – Dumitraș, Chindriș, Miron, Chitoșcă – Oaidă, Karaboue – Papa – Golofca, Pitfor, Corban

Rezerve: Ongenda, Brânză, Burcă, Târșă, Florescu, Roman, Fabbrini

Arbitri: Andrei Antonie, Marius Marica, Iulian Radu, Ciprian Paraschiv

Prima repriză a fost controlată de gazde care și-au creat două ocazii mari după care au marcat prin Belahmeur și Tudorie în minutele 38 și 41. De partea cealaltă, doar Karaboue și Dumitraș i-au dat emoții lui Petrariu prin două șuturi din marginea careului.

Debutul reprizei secunde a aparținut botoșănenilor care au marcat prin Chitoșcă. Același Chitoșcă a fost aproape de egalare dar goalkeeperul gazdelor și-a salvat echipa. În minutul 52, arbitrul Andrei Antonie îl elimină foarte ușor pe Piftor iar misiunea botoșănenilor devenea una aproape imposibilă. Două minute mai târziu, Miron vede al doilea cartonaș galben și este și el eliminat. Pe finalul jocului, a intrat pe teren Diego Fabbrini iar acesta a încercat imposibilul dar de unul singur nu a reușit să trimită meciul în prelungiri. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru Voluntari care merge în optimile Cupei României.

Cele două echipe se vor întâlni din nou sâmbătă, tot la Voluntari, în etapa a X-a a campionatului. Înaintea acestui meci, FC Voluntari este pe ultimul loc cu 3 puncte iar FC Botoșani este pe loc de baraj cu 8 puncte.