Cupa României: FC Botoșani 0-1 Universitatea Craiova

Joi de la ora 20.30 s-a disputat partida din optimile Cupei României dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova, meci disputat pe Municipalul botoșănean. Elevii lui Marius Croitoru au fost învinși cu scorul de 1-0, unicul gol al partidei fiind înscris de Cicâldău în minutul 3 al partidei din penalty.

Echipele de start:

FC Botoșani: E. Pap – Braun, Chindriș, Șeroni, Holzmann – Florescu, Rodriguez – Papa, Ashkovski, D. Croitoru – Fili
Rezerve: Hankic, Plămadă, Țigănașu, Târșa, Tîrcoveanu, Ongenda, M. Roman, Keyta, Al Mawas
Antrenor: Marius Croitoru

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Bălașa, M. Constantin, Bancu – Bic, Mateiu, Cicâldău – Cîmpanu, Ivan, Baiaram
Rezerve: L. Popescu, Vlădoiu, Papp, V. Constantin, Nistor, Căpățînă, Bărbuț, Tudorie, Mamut
Antrenor: Marinos Ouzounidis

FC Botoșani începe din nou în dezavantaj meciul. În minutul 1, Florescu îl faultează în care pe Ivan iar arbitrul Marcel Bîrsan dictează penalty și îi arată cartonașul galben jucătorului botoșănean. Un minut mai târziu, Cicâldău a marcat iar Craiova era în avantaj. FC Botoșani iese la joc iar în minutul 9, Holzmann este faultat în careu dar de această dată Bîrsan nu mai dictează penalty deși era la câțiva metri de fază. În minutul 44, Cicâldău îi dă un cot în gură lui Fili dar arbitrul Bîrsan îi arată doar cartonaș galben olteanului.

Repriza secundă începe cu FC Botoșani în atac iar în minutul 48 jucătorii lui Marius Croitoru cer din nou penalty la pentru un henț la Vătăjelu dar arbitrul Marcel Bîrsan pare decis să ajute Craiova să se califice în sferturile Cupei României. În minutul 54, FC Botoșani are o mare ocazie de a egala prin Florescu dar Pigliacelli își salvează echipa. Croitoru forțează egalarea cu Keyta, M. Roman și Ongenda, intrați în minutul 60, dar oltenii se apără foarte bine și partida se termină cu 1-0 pentru olteni care mai merg mai departe în Cupa României.