Notice: is_tax was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home2/fcbotosani/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Cristiano Bergodi: „Este o echipă foarte bună, puternică” – FC Botoșani

Cristiano Bergodi: „Este o echipă foarte bună, puternică”

C Voluntari a pierdut cu 4-1 la Botoșani deși a fost echipa care a deschis scorul prin Laidouni, atacantul dorit de Gigi Becali la FC SB.

La finalul partidei, Cristiano Bergodi, antrenorul ilfovenilor, a declarat că încă are mari probleme de lot și că așteaptă întăriri.

„A fost un meci greu pentru noi, e un teren unde e foarte greu de a lua puncte. Am început binișor, eram în avantaj dar ei au întors rezultatul. Este o echipă foarte bună, puternică. Am pierdut acest meci, noi suntem în urmă cu pregătirea, cu construirea echipei. Suntem în întârziere. Jucăm fără atacanți. Echipa a slăbit cu minim 40%. E vina tuturor pentru că încă echipa nu este făcută bine. Avem nevoie de jucători. Am luat doar un punct cu Sepsi”, a spus Cristiano Bergodi.