Costel Enache: ”Sunt mâhnit pentru modul în care s-au interpretat multe din fazele de joc”

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoşani, a vorbit pentru prima dată de arbitraj, în actual ediţie de campionat. Acesta a recunoscut că a făcut şi el câteva greşeli la scorul de 2-0 dar în acelaşi timp spune că arbitrul Sebastian Colţescu a dezavantajat pe FC Botoşani.

„Sunt mulţumit de momentul ofensiv, am dus mingea uşor la poartă, am avut ocazii, am înscris, am ratat câteva ocazii importante. În schimb, în momentul defensiv, am făcut ceva greşeli. Am întâlnit şi calitate la adversar. Ştiam lucrul ăsta, am încercat să ne pregătim dar am fost surprinşi. Sunt lucruri pe care ar fi trebuit şi eu să le gestionez mai bine la 2-0. Am avut un început foarte bun de joc, am avut un elan ofensiv, ne-a furat pe toţi lucrul ăsta şi am crezut că putem continua în ritmul ăsta. Astea sunt părţile mele de gestionat, greşelile mele.

Rezultatul a fost provocat de greşelile mele dar şi de greşelile de arbitraj. Sunt mâhnit pentru modul în care s-au interpretat multe din fazele de joc. Nu combat valoarea brigăzii de arbitri dar astăzi s-au făcut greşeli. Am revăzut fazele şi vorbesc cu responsabilitate. Mă refer la acel 11 metri al adversarului care nu a fost, mă refer la un 11 metri foarte clar în minutul 91 la Frăsinescu când face alunecare şi îşi salvează situaţia luând mingea cu mâna. Mă refer la numeroasele situaţii în care adversarul nu a văzut galben. Frăsinescu galben la faultul asupra lui Moruţan şi Frăsinescu galben la 11 metri. Sunt două lucruri evidente care poate ar fi schimbat”,a spus Costel Enache.