Costel Enache, prezentat oficial la FC Botoșani

Noul antrenor al FC Botoșani, Costel Enache, a fost prezentat oficial de Cornel Şfaiţer. Tehnicianul şi preşedintele au explicat că targetul pentru noul sezon va fi stabilit după definitivarea lotului şi că primul va rămâne pe bancă atât timp cât va avea rezultate, şeful clubului exprimându-şi convingerea că va fi o perioadă lungă.

„E o nouă provocare, una foarte importantă pentru mine, una umană în primul rând întrucât cunosc oamenii din cadrul clubului de foarte mult timp, dar şi mai agresiv este o provocare profesională incredibilă. Am trecut prin multe etape de dezvoltare, fotbalul e un fenomen ciudat şi sunt momente în care ai şansa să lucrezi în fotbal la un nivel superior educaţiei pe care o ai, profesionale specifice. Nici eu n-am fost într-un curs normal al lucrurilor, am ajuns antrenor fără să fiu foarte bine documentat. Trebuie să spun din start că nu sunt un magician. Nu pot face minuni, mă consider un om devotat şi muncitor, iar în slujba echipei o să pun totdeauna maxim din ceea ce pot eu”, a declarat noul tehnician al FC Botoșani.

Cornel Şfaiţer preşedintele FC Botoşani a declarat la prezentarea oficială a lui Costel Enache că nemţeanul este un antrenor în care crede foarte mult, motiv pentru care şi l-a droit şi în trecut.

„Este un tehnician cu care noi am mai purtat discuţii însă la momentul respectiv el nu a reuşit să rupă contractul cu FRF. Şi-a dorit şi atunci să vină la Botoşani dar nu a fost lăsat să plece. Acum iată că am reuşit să obţinem acordul FRF şi el a preluat FC Botoşani. Îl cunoaştem foarte bine. Este un antrenor tânăr, iar FC Botoşani va fi o nouă provocare pentru el. Vrem să abordăm acest campionat cu planuri mari. El are tot creditul toată susţinerea noastră să facem lucruri frumoase împreună”, a declarat Cornel Şfaiţer.