Notice: is_tax was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home2/fcbotosani/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Costel Enache: „Campionatul și clasamentul este foarte strâns, luptăm în continuare” – FC Botoșani

Costel Enache: „Campionatul și clasamentul este foarte strâns, luptăm în continuare”

FC Botoșani a terminat la egalitate jocul disputat în deplasare la Târgu Mureș contra echipei FC Hermannstadt după ce a condus prin golul lui Rodriguez. Costel Enache, principalul de pe banca botoșăneană a declarat că este mulțumit de implicarea elevilor în partida de astăzi.

”Ne asteptam la un joc greu, Hermanstadt este pe un trend ascendend. Cred ca rezultatul de astăzi e echitabil. Nu e cel mai bun joc al nostru, eu sunt multumit de implicarea jucătorilor mei. Am fost un pic naivi, am avut și avantaj în timpul jocului dar până la urmă sunt mulțumit. Campionatul și clasamentul este foarte strâns și dacă câștigam era ca un energizant pentru noi dar luptăm în continuare.”, a declarat principalul botoșănean Costel Enache.