Costel Enache: „Am făcut meciuri bune cu ei și am jucat de la egal la egal”

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, este foarte încrezător într-un rezultat pozitiv în jocul pe care elevii săi îl vor susține în prima etapă a returului acestui sezon regular cu campioana CFR Cluj.

Cu toate că elevii săi vor avea în față campioana și totodată liderul la zi al Ligii I, CFR Cluj fiind neînvinsă în campionat în acest an calendaristic, Costel Enache a declarat că nu ar fi o surpriză dacă ardelenii ar ceda primul joc oficial în Liga I chiar la Botoșani.

„Deocamdată sunt neînvinși. Pentru mine aici ar fi cheia, asta îmi doresc, să sufere prima înfrângere la Botoșani. Restul e treaba lor ce fac. În acest meci ne propunem să facem lucruri eficiente mai mult decât spectacol. Acum mi-e greu să anticipez ceva deoarece CFR este o echipă cu mulți jucători care poat alinia oricând un 11 valoros. Nu în ultimul rând și noi suntem fluctuanți pe modul de exprimare și sper să fim fluctuanți în partea pozitivă în acest meci. Am făcut meciuri bune cu ei și am jucat de la egal la egal cu ei. Sper să avem forța și sâmbătă să jucăm de la egal la egal și cu mai multă maturitate în joc să scoatem și un rezultat pozitiv”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani.