Cornel Șfațer: ”Suntem pe o poziție care ne dă speranțe în continuare să credem în obiectivul nostru”

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani a declarat că se aştepta la un meci dificil cu Dinamo şi a spus că lupta pentru play-off se va da până în ultima etapă a acestui sezon regular.

”A fost un meci de 1,X,2, s-a văzut și în această seara ne așteptam la o partidă destul de dificilă în fața lui Dinamo mai ales după cele trei puncte de la București dar am fost bine organizați defensiv și s-a văzut asta. Am făcut o primă repriză echilibrată cu un joc bun dar am picat la eliminarea lui Mușat și am avut momente destule când am suferit și puteam fi conduși. Am avut puțină șansă dar s-a echilibrat jocul prin eliminarea lui Dinamo și zic eu că la finalul celor 95 de minute rezultatul a fost echitabil. Suntem pe o poziție care ne dă speranțe în continuare să credem în obiectivul nostru mult dorit în al 5-lea sezon consecutiv în Liga 1. O să fie un retur de sezon regular foarte dificil și o să fie o dispută pâne în ultima etapă.”, a spus Cornel Șfaițer.

Lui Cornel Şfaiţer i s-a propus funcţia de preşedinte al clubului Dinamo deoarece se ştie că oficialul botoşănean este suporter al „câinilor”.

„Am rămas şi eu un pic surprins. Am văzut în presă. Am amintiri extraordinare de mic copil, am suferit pentru Dinamo, am stat la multe meciuri pe o asemenea vreme în tribunele stadionului Dinamo, am călătorit împreună cu ei când se băteau în cupele europene. Am amintiri extraordinare. De când am promovat în Liga I, m-am detaşat şi am fost preocupat doar de FC Botoşani. Am reuşit lucruri extraordinare împreună cu Valeriu Iftime, cu firma Elsaco şi ceilalţi acţionari. Sunt sigur că se vor reuşi lucruri frumoase în viitor la Botoşani.

L-am felicitat pe domnul Negoiţă pentru că a redresat corabia. Sunt sigur că Dinamo va reveni, cu paşi mărunţi, cu o strategie bună. Este un brand extraordinar şi poate reveni dar trebuie multă răbdare. Oricine îşi doreşte să ajungă conducător la Dinamo. Sunt mulţi oameni cu destulă experienţă. Au fost mici discuţii, probabil vor mai fi dar eu sunt ataşat de Botoşani. Pentru oricine e o provocare, să ajungi la Dinamo. Nu am ascuns că sunt dinamovist. În faţa lui Dinamo am reuşit rezultate pozitive, suntem pe plus în cei cinci ani de Liga 1. Botoşaniul e frumos, aici m-am născut şi aici îmi doresc să obţinem rezultate pozitive. E posibil orice”, a declarat Cornel Şfaiţer.