Conferință de presă (7.03.2018)

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat în cadrul unei conferințe de presă că partida de vineri cu Juventus din startul play-out-ului Ligii I va fi una dificilă.

Tehnicianul crede că elevii săi au învățat din greșelile pe care le-au făcut contra bucureștenilor în jocul încheiat nedecis 0-0 pe „Municipal” în acest sezon regular și vor tranșa disputa în favoarea lor.

„Cei de la Juventus au jucat pentru ei. Nu cred că au avut ambiția de a ne lăsa pe noi într-o zonă mai de mijloc. Nu ei sunt vinovați pentru ce s-a întâmplat. Noi nu am avut eficiență la finalizare. Chiar zilele acestea am revăzut meciul cu Juventus. Nu am multe de reproșat jucătorilor, au încercat, s-au luptat. Nu avem obiectiv de a ne lua o revanșă sau de a căuta pe alții vinovați pentru greșelile noaste. Trebuie să învățăm din ce am greșit și să nu repetăm. Putem face alte greșeli dar nu aceleași. Nu cred că o să vedem diferențe foarte mari, spectaculoase. Poate nu mai e o presiune foarte mare dar în același timp, aveam și o motivație foarte bună. Nu știu dacă acum, jucătorii găsesc din locul șapte o motivație la fel de bună ca play-off-ul. Și eu trebuie să mă întreb dacă este același lucru. E clar că oiectivul play-off ne-a ocupat mintea în totalitate. Golul rămas trebuie umplut cu ceva”, a declarat Costel Enache.

Partia FC Botoșani- Juventus București, meci contând pentru prima etapă a play-out-ului va avea loc vineri de la ora 18:00.